Shows

TULP FESTIVAL AMSTERDAM

Het Tulp Festival Amsterdam brengt een saluut aan het voorjaar en zet de hoofdstad gedurende de hele maand april in bloei. Tienduizenden tulpen geven kleur aan het vroege voorjaar in de stad. Fleurige rijen kuipen en schalen met tulpen verlevendigen woon- en winkelstraten, pleinen en winkelcentra van Noord tot Zuidoost en van Oost tot Nieuw-West.

Shows

FLORIADE EXPO ALMERE

Floriade is een wereldtuinbouwtentoonstelling die slechts één keer in de 10 jaar in Nederland plaatsvindt. Het is de 7e keer dat de tentoonstelling in Nederland wordt gehouden, ditmaal op een prachtige locatie in Almere. De Nederlandse tuinbouw brengt hier in samenwerking met nationale en internationale deelnemers en partners het thema ‘Growing Green Cities’ tot leven. 

Shows

HAMPTON COURT FLOWER FESTIVAL

Op het uitgestrekte terrein van het iconische Hampton Court Palace vind je een zomerfestival als geen ander. Duik in een wereld van kleurrijke tuininspiratie, fantastische bloemisterij en unieke plantenwinkels van de beste kwekers van het Verenigd Koninkrijk.

Shows

HONG KONG FLOWER SHOW

De Hong Kong Flower Show is een jaarlijkse tentoonstelling, die wordt gepresenteerd door de afdeling Leisure and Cultural Services van Hong Kong. De tentoonstelling vindt plaats in maart in het Victoria Park.

Shows

GARDENS BY THE BAY

Gardens by the Bay is een park in Singapore, dat bijdraagt aan de strategie van de Singaporese overheid om Singapore te transformeren van een ‘tuinstad’ naar een ‘stad in een tuin’. Het doel is om de kwaliteit van leven te verhogen door het verbeteren van groen in de stad. Het 101 hectare grote park bestaat uit een futuristisch bos van immense metalen bomen, een onder architectuur aangelegd park en twee grote kassen.