Beurzen

KASTEEL IPPENBURG

Het imposante kasteel, de prachtige tuinen en de Open Dagen met zorgvuldig uitgekozen exposanten van bloemen, planten en tuinaccessoires inspireren iedereen die van tuinieren of van sprookjes houdt.

Beurzen

KASTEEL WOLFSGARTEN

Het Prinselijk Tuinfestival in Kasteel Wolfsgarten is een van de meest gerenommeerde tuinevenementen in Duitsland. De internationale verkooptentoonstelling voor tuincultuur en landelijke levensstijl vindt jaarlijks plaats in september.

Beurzen

PARK VAN BEERVELDE

De Tuindagen in het Park van Beervelde zijn met haar 240 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden voor liefhebbers van tuinbeurzen. Drie dagen lang, half mei en half oktober, is het Park een schatkamer voor de meest veeleisende bloemen- en plantenliefhebber.

Over Jeroen

LASAGNA BEPLANTING

Voor een leuk verrassingseffect plant je verschillende voorjaarsbloembollen in lagen. Het planten van bloembollen in lagen of etages wordt ook wel ‘lasagnabeplanting’ genoemd. Met deze bloembollenlasagne word je aan het begin van het jaar wekenlang verrast door het opkomen van nieuwe soorten en bloeien er maandenlang bloemen.

Gedurende de verschillende tuinbeurzen demonstreert Jeroen samen met zijn team deze unieke manier van het planten van bloembollen. (lees meer…)